ΕΙΣΟΔΟΣ
23210 99200

ΕΙΣΟΔΟΣ

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the formΕγγραφή

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Η Metron εγκαινίασε το πακέτο παροχών “Metron4U”

περισσότερες φωτογραφίες

Πρωταρχική αξία για τη Metron είναι οι άνθρωποι, οι δικοί μας άνθρωποι! Και για να τους δείξουμε πόσο πολύ νοιαζόμαστε, φτιάξαμε ένα πρόγραμμα παροχών ειδικά για αυτούς. Στο φετινό εταιρικό πάρτι που έγινε το περασμένο Σάββατο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Metron, Ιωάννης Σάνδρος παρουσίασε το “Metron4U”, ένα πακέτο παροχών που σχεδιάστηκε από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και έχει σαν στόχο όχι μόνο να διαμορφώσει τις κατάλληλες εργασιακές συνθήκες, αλλά παράλληλα να παρέχει βοήθεια στις οικογένειες των εργαζομένων σε σημαντικές στιγμές σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους (γάμο, γέννηση, σχολική και πανεπιστημιακή φοίτηση). 

 

Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει κάποια οικονομικά βραβεία που συνδέονται με την κουλτούρα και τις αξίες της εταιρίας. Έτσι, το περασμένο Σάββατο, τα διοικητικά στελέχη της Metron, απένειμαν το Βραβείο Αποτελεσματικότητας στον Ιωάννη Βούλγαρη, το Βραβείο Ομαδικής Εργασίας στο Χρήστο Μαλκογιαννίδη, το Βραβείο Μεγάλο Έργο στις Μαρία Μήτρακα και Βαΐα Σταματοπούλου, το Βραβείο Άνθρωπος Metron στον Αλέκο Σιδερίδη και τέλος στον Στέφανο Στεφανίδη, τον άνθρωπο που ψηφίστηκε από όλους τους υπαλλήλους της εταιρίας, το Βραβείο Καλύτερου Συναδέλφου. 

 

Μετά το εξαιρετικό δείπνο, οι υπάλληλοι της Metron είχαν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί σε χαλαρό και φιλικό κλίμα, ενώ τα παιδιά διασκέδαζαν στην παιδική χαρά του χώρου υποδοχής. Η βραδιά συνεχίστηκε με χορό μέχρι αργά. Σας ευχαριστούμε όλους γι’ αυτή την ιδιαίτερη βραδιά! 

 

 

Περισσότερα Νέα & Ανακοινώσεις

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
10/Dec/2018

Διακοπές Χριστουγέννων 2018

22.12.2018-02.01.2019

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
10/Oct/2018

Metron4U ένα πρόγραμμα της Metron για τους ανθρώπους της

Εταιρική Εκδήλωση Metron 2018

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
02/Oct/2018

Η Metron περήφανος χορηγός της έκθεσης 9η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων

Η Ανάπτυξη της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής στο Μουσείο Μπενάκη

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
30/Jul/2018

Ημέρες που η Metron θα παραμείνει κλειστή

Καλοκαίρι 2018

περισσότερα
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
25/Apr/2018

Η ΠΕΤΑΚ στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ανελκυστήρων

Η Metron συγχαίρει τον Αλέξανδρο Σάνδρο για την εκλογή του στο συμβούλιο της Ευρωπαϊκή Ένωσης Ανελκυστήρων (ELA), όπου εκπροσωπεί την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολογίας Ανελκυστήρων & Κυλιόμενων Κλιμακίων (ΠΕΤΑΚ).

περισσότερα
Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη online εμπειρία στη σελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί Αποδέχομαι, συμφωνείτε με τους Όρους & Προϋποθέσεις της Metron. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις όποτε θέλετε.